Auto huren Suriname

Auto huren in suriname

Bij Auto huren Suriname reserveer je nu direct een betrouwbare huurauto voor jouw vakantie of zakenreis in Suriname. Dit doe je eenvoudig online via autohuursuriname.nl.

Zij hebben auto’s in eigenbeheer en bemiddelen ook voor plaatselijke autoverhuurders. Door deze samenwerking met plaatselijke verhuurders kunnen zij een groot assortiment van verschillende huurauto’s aanbieden.

SUV huren Paramaribo

Ben je op zoek naar een hoge auto dan moet je bij Auto huren Suriname zijn. Zij verhuren naast gewone auto’s ook SUV-modellen. Een SUV is een zeer geschikte auto voor het rijden in Suriname.

Doordat de auto hoger is, zit je ook hoger van de straat. Hierdoor heb je een goed overzicht over het verkeer, daarnaast is het fijn om in het regenseizoen in een hoge auto te rijden, zodat je zeker weet dat je geen natte voeten krijgt als de straten vollopen.  

Bekijk hier het aanbod SUV-modellen!

Mitsubishi Pajero

4 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€29,50 per dag

Nissan X-trail

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€32,50 per dag

Toyota Kluger

7 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€37,50 per dag

Nissan Murano

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€37,50 per dag

Toyota Noah

8 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€39,50 per dag

Toyota Alphard

8 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€47,50 per dag

Toyota Vanguard

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€47,50 per dag

Nissan X-Trail

5 zitplaatsen

Automaat
5 deuren
Benzine
Airco

€47,50 per dag

Waarom een auto huren bij autohuursuriname.nl

Bij autohuursuriname.nl huur je een netjes onderhouden, goed verzekerde auto. Zij rekenen een laag eigen risico. Je kunt ongelimiteerd rijden het betreft een kilometervrije verhuur.

Ook een tweede bestuurder is bij de huurprijs inbegrepen. De huurauto kun je makkelijk vooraf online reserveren en betalen via een Nederlandse bankrekening.

Zo hoef je bij aankomst in Suriname niet nog bij een verhuurbedrijf in de rij te staan voor een huurauto. Zij hebben zowel in Nederland als in Suriname een aanspreekpunt die goed bereikbaar is.

Overtuigd? Boek dan nu meteen jouw huurauto bij autohuursuriname.nl

Heb je nog vragen geen probleem kijk hier voor de Frequently Asked Questions (veel gestelde vragen).

Staat jouw vraag er niet tussen stel deze dan via het contact formulier of bel met 0637207218. Zij beantwoorden al jouw vragen en helpen je graag op weg.

pick up and drop off service

Wil je graag opgehaald worden vanaf vliegveld Zanderij of na de vakantie weer weggebracht worden naar het vliegveld? Geen probleem, auto huren Suriname verzorgt tegen een meerprijs een pick-up en drop off service.

Bij aankomst brengt een medewerker jou en je reisgezelschap naar de plaats van overdracht. Hier vindt in een rustige omgeving de administratieve afhandeling en de auto overdracht plaats.

De medewerker bekijkt samen met jou de staat van de auto en legt indien nodig de bediening van de auto aan je uit. Dit is ook een goed moment om eventuele vragen te stellen.

Als je vakantie erop zit dan lever je de auto weer in op het adres waar de overdracht heeft plaats gevonden. Ook nu bekijk je samen met de medewerker de staat van de auto.

Hierna kan je, je weg vervolgen naar het vliegveld al dan niet gebruikmakend van de extra wegbreng service tegen meerprijs.

Huurvoorwaarden van Auto huren Suriname

Wil je een auto huren lees dan vooraf goed de algemene huurvoorwaarden door. Dit voorkomt teleurstelling achteraf. Ben je akkoord met de voorwaarden boek dan nu direct de ideale SUV voor jouw reis in Suriname!

Toeristenkaart-suriname.nl